fbpx

foto | Operațiune Antidrog pe întreg teritoriul țării: Până la ora actuală au fost ridicate peste 7 kg de substanțe narcotice

La ora actuală are loc o amplă operațiune antidrog pe întreg teritoriul țării. Direcția Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, în cocum cu Direcția Generală Urmărire Penală a IGP, Serviciul Vamal, Inspectoratele de Poliție din teritoriu și Procuraturile au demarat azi dimineață descinderi în 26 de raioane ale Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Peste 200 de polițiști efectuează 145 de percheziții în localitățile din țară. De la începutul operațiunii până acum au fost depistate și ridicate peste 7 kg de marijuană, 50 gr de heroină, 10 gr de metadonă uscată, 1316 plante de cânepă, 100 gr de paie de mac și 10 gr de droguri etnobotanice,

Mai mult decât atât, au fost identificate și 20 de dispozitive destinate consumului de droguri, trei arme de foc deținute ilegal, precum și 17 cartușe de luptă.

Până la moment, acțiunile s-au desfășurat în privința a 40 de persoane suspectate de păstrarea și comercializarea drogurilor, 27 dintre care au statut de bănuit, iar 13 au fost reținute.

Articole asemănătoare

Back to top button