fbpx

foto | Oamenii din Elizaveta au blocat drumul din sat. Localnicii nu sunt mulțumiți de pedeapsa solicitată de procurori pentru carabinierul care ar fi omorât un tânăr

Mai mulți locuitori din satul Elizaveta, municipiul Bălți au blocat traseul care trece prin sat. Ei sunt nemulțumiți de pedeapsa pe care o cer procurorii pentru carabinierul care ar fi omorât un tânăr acum câteva zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit nordnews.md, procurorul care gestionează dosarul urmează să vină la fața locului și să discute cu sătenii. Din imaginile publicate de presa locală vedem că la fața loculu se află și ofițeri ai Poliției. Sursa citată precizează că Procuratura solicită instanței ca suspectul să primească o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 15 ani.

Amintim că, în seara de 13 ianuarie, un militar ar fi împușcat mortal un tânăr în localitatea Elizaveta, Bălți. Ulterior, în presă au apărut imagini din timpul reținerii suspectului, iar martorii crimei au declarat că bănuitul nu ar fi permis nimănui să se apropie de victimă și să îi acorde ajutor medical. Conform lor, bărbatul omorât ar fi supărat o rudă de-a suspectului, fapt pentru care i s-ar fi cerut socoteală. La fel, sătenii au acuzat și polițiștii care au intervenit că nu ar fi întreprins toate măsurile necesare.

Foto: nordnews.md
Foto: nordnews.md
Foto: nordnews.md

Articole asemănătoare

Back to top button