fbpx

foto | O femeie a fost lovită de un troleibuz în sectorul Rîșcani al capitalei. Victima, transportată la spital

O femeie din capitală a fost lovită ieri de un troleibuz. Accidentul s-a produs pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că victima a fost tamponată în jurul orei 16:15 pe trecerea de pietoni. Femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru a i se oferi îngrijirile medicale necesare.

ZUGO l-a contactat și pe directorul RTEC, Dorin Ciornîi. Acesta a precizat că din imaginile care au fost surprinse de camera de bord se vede că troleibuzul s-a oprit pentru le permite pietonilor să treacă. După ce mai multe persoane au traversat și conducătorul a pornit, femeia a apărut pe neașteptate în fața vehiculului și a fost lovită. Șoferul a întreprins toate măsurile necesare prevăzute de regulament și a chemat ambulanța.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. Poliția precizează că a fost deschisă o cauză penală. În dependență de leziunile corporale pe care le-a primit victima, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Foto: echipa.md, tv8.md

Articole asemănătoare

Back to top button