fbpx

foto | O adolescentă de 15 ani s-ar fi înecat în Prut. Scafandrii sunt în căutarea trupului

Scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din raionul Ungheni efectuează scufundări subacvatice pentru recuperarea corpului neînsuflețit a unei minore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În seara zilei de joi, 28 iulie, angajații IGSU au fost alertați pentru a recupera corpul neînsuflețit a unei minore în vârstă de 15 ani, care se presupune că s-ar fi înecat în râul Prut în apropierea localității Petrești, raionul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:21. Potrivit primelor informații fata a intrat în apă să se scalde însoțită de mai mulți prieteni. Ceilalți minori au ieșit, însă fata nu a mai fost văzută. Alertați salvatorii au intervenit la fața locului pentru efectuarea lucrărilor subacvatice.

Pe parcursul serei de 28 iulie scafandrierii au lucrat mai multe ore, însă corpul minorei nu a fost găsit. Lucrările au fost suspendate pe parcursul nopții. Începând cu dimineața zilei de 29 iulie o echipă de salvatori a reluat căutările subacvatice, însă până la această oră corpul minorei nu a fost depistat.

Acțiunile scafandrierilor continuă. Circumstanțele cazului sunt cercetate de organele de drept.

Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU

Articole asemănătoare

Back to top button