fbpx

foto | Lipsește de la eveniment, dar distribuie pe Facebook fotografiile colegilor: Ilan Șor, activ pe rețele de Ziua Limbii

Deși nu este alături de colegii săi din Partidul Politic ȘOR la evenimentul dedicat Zilei Limbii Nostre, Ilan Șor este activ pe rețelele sociale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a distribuit fotografiile de la eveniment a membrilor formațiunii, dar și mesajul acestora, în care moldovenii sunt felicitați cu ocazia sărbătorii de astăzi. Cu toate acestea, președintele nu a comentat nimic și nici nu a felicitat cetățenii din numele său.

„Limba noastră maternă este atât de frumoasă și străveche. Se păstrează și se dezvoltă nu doar pe teritoriul țării, dar și în toate colțurile lumii, unde astăzi locuiesc și lucrează concetățenii noștri – de la Vladivostok până la Seattle, de la Oslo și până în Gibraltar”, se arată în mesajul Partidului ȘOR.

Amintim că Ilan Șor, fostul primar al orașului Orhei, a fost dat în căutare internațională de către Ministerul Afacerilor Interne la data de 30 iulie. Deocamdată, acesta nu a fost reținut de autoritățile moldovenești.

Articole asemănătoare

Back to top button