fbpx

foto | Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Chișinău. Intervenție urgentă a pompierilor

Pompierii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit, duminică, 13 noiembrie, pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit într-un atelier de prelucrare a lemnului din localitatea Budești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primelor informații, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:30. La fața locului de urgență au fost trimise patru echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, angajații IGSU au stabilit că arderea avea loc într-un rezervor de prelucrare a rumegușului de lemn cu suprafața de 24 m2.

Pompierii au avut misiunea de a localiza incendiul, fără ca acesta să se răspândească în întregul atelier de producere.

Foto: IGSU

Angajații IGSU prin acțiunile exercitate au evitat răspândirea arderii, reușind localizarea incendiului la ora 8:10, iar datorită intervenției operative și eficiente a echipelor de pompieri și salvatori, aceștia au reușit să salveze atelierul de prelucrare a lemnului cu suprafața totală de 600 m2.

Foto: IGSU

În urma incendiului produs, administratorul în vârstă de 57 de ani a primit arsuri de gradul II pe față. Ulterior acesta a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă ” din municipiul Chișinău.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Articole asemănătoare

Back to top button