fbpx

foto | Incendiu de proporții în capitală. Opt echipe de pompieri s-au deplasat la fața locului

Incendiu de proporții în sectorul Ciocana al capitalei. Opt echipe de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a lichida flăcările. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), arderea s-a produs în dimineața zilei de duminică, 9 octombrie, pe strada Uzinelor 209.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:51. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins deșeurile din plastic, care sunt stocate și păstrate pe teritoriul unui depozit de reciclare a deșeurilor.

Conform primelor informații, suprafața de ardere este de circa 30 de ari. Pentru lichidarea arderii la fața locului au ajuns opt echipe de pompieri, dar și tehnica specializată din cadrul autorităților publice locale. Totodată, pentru monitorizarea și gestionarea intervenției, a fost instituit punсtul de comandă.

Actualmente, victime nu au fost raportate, iar pompierii lucrează la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. Сauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button