fbpx

foto | În sfârșit Samsung a confirmat! Noul smartphone Galaxy S11 va fi dotat cu 5G și o cameră cu potențial inovator

Deși au apărut multe teorii cu privire la aspectul noului Galay S11, abia acum Samsung a confirmat apariția modelului. Conform speculațiilor, acesta va depuncta rapid ultimul model Apple.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Compania a făcut „cunoștință” publicului cu smartphone-ul Galaxy S11 în aplicația sa pentru CCC-ul Chinei. De asemenea, cei de la Samsung au dezvăluit numărul exact al modelului, precum și funcția de antet și viteza rapidă de încărcare.

S-a confirmat că Galaxy S11 va fi dotat cu 5G. Acest lucru ar trebui să stabilească pilonul de rezistență pentru smartphone-urile 2020, cu aproape toți rivalii care își modernizează flagship-urile la tehnologia 5G, inclusiv suportul de bandă largă din partea Apple. Totuși, Samsung dezvăluie că Galaxy S11 va avea suport doar pentru o viteză maximă de încărcare de 25W.

Noul telefon mobil va fi echipat cu o cameră cu potențial inovator, datorită capacităților sale de zoom extrem. Vor fi, de asemenea, noi moduri de fotografiere, un nou design, îmbunătățiri de performanță, memorie de ultimă generație, un senzor cu amprentă sensibilă și baterii mult mai mari.

Foto: phonearena.com

Articole asemănătoare

Back to top button