fbpx

foto | Grav accident în Ungheni. Un tânăr a decedat, iar alții doi sunt în stare gravă după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu

Accident teribil s-a produs aseară pe traseul G91 Ungheni – Bărboieni, la intrare în satul Costuleni, implicată fiind o mașină de model Mercedes E-class. În urma impactului, a decedat un tânăr.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat după ce vehiculul s-a rupt în două în momentul când a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. La fața locului au sosit imediat echipajele de urgență, care au constatat că o persoană a decedat, iar altele două sunt în stare gravă.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a poliției locale, Cristina Vicol, ne-a precizat că tânărul decedat avea 25 de ani, iar ceilalți doi bărbați – 29 și, respectiv, 27 de ani. Ei au fost transportați de urgență la Spitalul raional Ungheni.

Presa locală susține că, la scurt timp după accident, conducătorul auto ar fi decedat. Informația, însă, nu a fost comunicată și de oamenii legii. Pe cazul dat, IP Ungheni a pornit un proces penal în baza elementelor infracțiunii prevăzute de art. 264 alin. (3) lit. b) Cod Penal. Astfel, alte circumstanțe vor fi stabilite în continuare.

Articole asemănătoare

Back to top button