fbpx

foto | Dacă circula la culoarea verde a semaforului, „poate” nu se întâmpla nimic: Accident în lanț, în centrul Chișinăului

Accident în lanț încă de la primele ore ale dimineții. Acesta a avut loc la intersecția străzilor M. Kogălniceanu – M. Eminescu, fiind implicate trei automobile de marca Mitsubishi, Volkswagen și Toyota.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție din Chișinău, Natalia Stati, ne-a declarat că dispeceratul a fost sesizat în jurul orei 08:37. La fața locului, imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere pentru stabilirea circumstanțelor.

Polițiștii au constatat că în accident au fost implicate trei automobile. Mitsubishi – condus de o șoferiță de 59 ani – s-a tamponat într-un microbuz – șofer în vârstă de 44 ani – care, în urma impactului a fost proiectat într-o Toyota – șofer de 31 ani; astfel, microbuzul s-a răsturnat. Vinovată s-ar face șoferița de 59 de ani, care și-a recunoscut vina, precizând că s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului”, ne-a spus Natalia Stati.

Menționăm că, în urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit, iar – dacă va fi găsită vinovată – șoferița riscă 6 puncte de penalizare și o amendă în valoare de 1500 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button