fbpx

foto | Condiții meteorologice nefavorabile la sud: În câte misiuni de deblocare și tractare au fost antrenați angajații IGSU

Pe parcursul zilei de 29 ianuarie angajații IGSU din sudul țării au continuat misiunile de deblocare și tractare a mai multor autovehicule, care au rămas blocate pe traseele și drumurile naționale înzăpezite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, salvatorii au intervenit pe traseul M3, Vulcănești – Slobozia Mare, UTA Găgăuzia. Aici, pompierii au tractat un automobil blocat în zăpadă, în care se aflau trei persoane.

O asemenea misiune a avut loc și la Ceadîr-Lunga, în apropierea satului Baurci, fiind tractat un microbuz cu două persoane, care s-a blocat în nămeți pe acostamentul drumului.

Mai mult, salvatorii Inspectoratului au tractat patru autocamioane la periferia orașului Vulcănești, care blocau circulația pe traseul M3.

Un alt caz a fost înregistrat pe drumul local din apropierea satului Meșeni, raionul Leova, unde efectivul Postului salvatori și pompieri Iargara a deblocat din zăpadă un autoturism, în care se aflau două persoane.

Totodată, de ajutorul angajaților IGSU a fost nevoie și în municipiul Cahul, pe strada Lăutarilor 19, fiind tractată o ambulanță, care din cauza drumului cu ghețuș nu putea să-și continue deplasdarea.

IGSU continuă să monitorizeze situația în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button