fbpx

foto | Cadouri de Valentine’s Day pentru EL și EA. Uimește-ți jumătatea prin originalitate și stil

Ziua Îndrăgostiților – pentru unii motiv de sărbătoare, pentru alții o bătaie de cap în plus. Mai toți cei care simt „fluturași în stomac” sunt în căutarea celor mai originale și stilate cadouri, ținând neapărat să își surprindă jumătatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată câteva idei de cadou pentru cei care vă sunt suflete-pereche. 

Bilete la un concert/festival/spectacol 

Nu este un secret faptul că experiențele frumoase sunt unele dintre cele mai memorabile cadouri. Avantajul este că de un astfel de cadou vă puteți bucura împreună.

Foto: pixabay.com

O boxă portabilă 

Dacă prietenul tău este amator de muzică, la sigur nu vei da greș dăruindu-i o boxă portabilă, pe care o poate lua cu sine în orice escapadă.

Foto: pixabay.com

Un powerbank 

Gadgeturile și tehnologiile sunt ceva pe placul oricui. Un powerbank este „o scăpare” de fiecare dată când nu ai timp să îți încarci telefonul acasă sau la birou. Poți fi sigur că acea persoană își va aduce mereu aminte de tine atunci când va rămâne fără baterie.

Foto: pixabay.com

Accesoriu gravat

Orice i-ai oferi – brăţară, pandativ, lănţişor, inel, brichetă, insignă, stilou, ramă – gravează numele tău sau orice frază de genul: „Te ador”, „Te iubesc”, „Mereu a ta, …”.

Foto: pixabay.com

Cină romantică 

Dacă nu prea ai chef să găteşti, atunci ocupă-te de „desertul” cinei. Propune-i să gătiţi împreună o cină romantică, să o petreceţi, să strângeţi masa tot împreună, iar desertul oferă-i-l într-un mod cât mai spectaculos.

Foto: pixabay.com

O carte

Hrana spirituală e și ea o formă a iubirii. Aceasta poate fi o carte de calitate, după lecturarea căreia să te simți bine. Nu e necesar să fie beletristică, poate fi orice gen de literatură. Drept exemple pot fi „Pasărea spin” de Collen McCullough, „Martin Eden” de Jack London sau „Arcul de triumf” de Erich Maria Remarque.

Foto: pixabay.com

O mini-vacanță împreună

O opțiune de Ziua Îndrăgostiților ar fi să evadați din rutina zilnică într-un city break, explorând un nou oraș. Recomandăm să alegeți un oraș mic, confortabil ca să reușiți să-l descoperiți și să aveți parte de liniște și izolare în doi.

Foto: ellicon.com

Parfumul preferat 

Când este vorba de parfumuri, nu există reguli sau criterii după care să te conduci. Intuiția, relația dintre voi și emoțiile, care te leagă de această persoană sunt indicatorii principali. Un parfum va păstra prin mirosul său amintirile frumoase de la cel, care a oferit cadoul, iar la fiecare îmbrățișare vă va aminti că sunteți împreună.

Foto: pixabay.com

Certificat cadou

În cazul în care nu știi ce să alegi, dar probabil ai observat că persoana iubită are anumite preferințe de brand sau în ultimul timp amintește des că are nevoie de ceva, varianta perfectă e un certificat cadou. El sau ea își va alege produsul, de care are nevoie cu adevărat și îți va mulțumi pentru atenție.

Foto: pixabay.com

 

Articole asemănătoare

Back to top button