fbpx

foto | Automobile și echipament nou pentru Poliția de Frontieră. Din partea cui a venit donația

Inspectoratului General al Poliției de Frontieră anunță despre donarea unui lot de echipamente de calcul și patru automobile de către Guvernul SUA. Evenimentul a avut loc marți, 31 ianuarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre donații se numără: mașini Dacia Duster, echipate cu mijloace tehnice performante, care vor răspunde situațiilor de criză apărute la frontiera de stat și vor contribui la sporirea capacităților polițiștilor de frontieră, calculatoare de ultimă generație care le vor înlocui pe cele învechite și vor crește sustenabilitatea sistemelor informaționale, accelerând procesul de traversare a hotarelor R. Moldova.

La eveniment a participat Ana Revenco, ministra Afacerilor Interne, Rosian Vasiloi, șeful Poliției de Frontieră și ES. Kent D. Logston, ambasadorul SUA în R. Moldova.

„Cu ajutorul acestor automobile și a echipamentelor de calcul, care intră în dotarea subdiviziunii IGPF, vor fi sprijinite misiunile angajaților, asigurarea mobilității și intervenției operative. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) continuă să dezvolte proiecte pentru îmbunătățirea activității și condițiilor de muncă ale angajaților subdiviziunilor. Mulțumim partenerilor de dezvoltare pentru susținere”, a menționat Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: mai.gov.md

Cooperarea dintre MAI și partenerii internaționali contribuie la fortificarea structurilor ministerului și la modernizarea acestora, astfel încât angajații să poată reacționa prompt la amenințările și riscurile generate de război și factorii externi.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button