fbpx

foto | Au rămas fără mamă, dar oamenii cu suflet mare nu i-au lăsat la nevoie. Mai multe persoane s-au mobilizat ca să ajute familia gemenilor din Măcărești

Mai multe persoane s-au mobilizat să ajute familia gemenilor nou-născuți din Măcărești care au rămas fără mamă. Așadar, tinerii care sunt membri ai unei organizații de antreprenori din Ungheni au organizat acum câteva zile un punct de colectare a bunurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi aceștia au anunțat pe pagina lor de Facebook că au umplut mașina cu toate cele necesare, dar și au adunat o sumă de 9000 de lei pe care o vor oferi familiei. Din imaginile publicate vedem mai multe cutii cu hrană pentru bebeluși, pachete cu scutece, un cărucior, dar și pachete cu alte bunuri. În context, cei care au lansat inițiativa le-au mulțumit oamenilor care au contribuit și au ajutat.

Amintim că o femeie s-a stins din viață săptămâna trecută în urma complicațiilor după nașterea celor doi gemeni ai săi. Ulterior, ministra Sănătății a anunțat că pe marginea cazului a fost deschisă o anchetă de serviciu, iar internauții s-au mobilizat pentru a ajuta familia micuților.

Foto: JCI Ungheni

Articole asemănătoare

Back to top button