fbpx

foto | Accident tragic la Rîbnița: Șoferul se află în stare gravă

Accidentul s-a produs marți, 3 ianuarie, în jurul orei 14:30, pe strada Lenin din Rîbnița. Șoferul care se face vinovat de accident se află în secția de terapie intensivă cu multiple fracturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În accident a fost implicat un șofer care conducea un vehicul de marcă VAZ, care nu a calculat traiectoria de mișcare după ce a efectuat o depășire. Acesta a derapat pe marginea carosabilului , iar mașina a fost transportată pe banda din sens opus.

Pe contrasesns era în mișcare un automobil de marca Dacia. La volanul acesteia se afla un taximetris, care nu a avut timp sa reactționeze la apariția neasteptata a VAZ-ului. Astfel, s-a produs coliziunea.

Bărbatul de 42 de ani care conducea VAZ-ul emana un miros puternic de alcool. Cu fracturi de nouă coaste, claviculă și omoplată, a fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Regional Central din Râbnița. Starea lui este gravă, dar stabilă.

O pasageră de taxi în vârstă de 49 de ani s-a lovit la cap în urma accidentului. După ce i-a fost acordat primul ajutor, a fost lăsată să meargă acasă. Starea ei de sănătate va fi monitorizată de specialiști de la clinica locală.

Angajații Inspectoratului de Poliție din Rîbnița continuă ancheta cu privire la accidentul rutier.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button