fbpx

foto | A făcut-o din disperare? Un tânăr ar fi agresat șoferul și vandalizat o ambulanță

O ambulanță ar fi fost vandalizată, iar șoferul acesteia – agresat de către un tânăr. Cazul a avut loc în noaptea zilei de azi, în jurul orei 00:35, în timp ce o echipă de Asistență Medicală Urgentă se afla la o solicitare pe strada P. Zadnipru 18/2.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit CNAMUP, necunoscutul s-a apropiat de ambulanță și ar fi agresat șoferul. Mai apoi, individul ar fi lovit ambulanța cu o rangă metalică. Astfel, bărbatul ar fi spart parbrizul ambulanței, sticla laterală și cea din spate, oglinzile și semnalizatoarele din spate. Șoferul a fost nevoit să blocheze ușile ambulanței și să solicite ajutor.

Când și cum se reface după șocul psiho-emoțional șoferul ambulanței? Cine va suporta cheltuielile de câteva zeci de mii de lei pentru reparația ambulanței? Ce îi mai așteptă în continuare pe membrii echipelor AMU? Oameni buni, unde mergem?”, sunt întrebările reprezentanților CNAMUP.

Suspectul de 28 de ani a fost încătușat și reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Potrivit poliției, acesta i-ar fi solicitat șoferului să cheme o echipă de medici, pentru că iubita lui se simțea rău. Asta în pofida faptului că tânărul deja chemase una. Astfel, angajatul i-ar fi sugerat să aștepte echipa deja solicitată.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Poliției din Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că învinuitul era în stare de ebrietate. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar el riscă o amendă în mărime de la 27.500 la 52.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la trei ani.

Articole asemănătoare

Back to top button