fbpx

Fără paradă de 9 mai și control intensificat la vamă. Noile măsuri aprobate la Tiraspol, după instituirea Codului roșu de amenințare teroristă

Transnistria anunță noi măsuri, în contextul instituirii Codului roșu de amenințare teroristă, în urma ședinței așa-zisului Consiliu de Securitate de la Tiraspol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Astfel, așa numitele autorități (minister al securității statului, ministerul afacerilor interne, comisia de investigație) vor investiga atacurile, persoanele vinovate urmând să fie trase la răspundere pentru terorism, tentativă de omor și deținere ilegală de arme.

De asemenea, la intrarea în orașele de pe malul stând al Nistrului vor fi instalate mai multe puncte de control. Pe parcursul zilei automobilele vor fi controlate selectiv, dar pe timp de noapte, inspecția va fi intensificată și toată lumea va fi suspusă controlului.

Parada de 9 mai va fi anulată. Așa-numitul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselsk, a declarat în acest sens că adunările organizate în masă ale cetățenilor sunt nesigure. În pofida acestui fapt, ceremonia de depunere a florilor va avea loc.

Instituțiile de învățământ superior își vor desfășura studiile online până la sfârșitul anului universitar, iar Codul Roșu de amenințare teroristă va fi extins pe o perioadă pe 15 zile.

Articole asemănătoare

Back to top button