fbpx

Fără limite! Un bărbat și-ar fi ucis soția în stradă. Ce a spus, însă, poliției?

Un bărbat și-ar fi ucis soția cu un cuțit, în plină stradă. Cazul teribil a avut loc ieri, 23 februarie, în jurul orei 15:00, în satul Dolna din raionul Strășeni. Cei doi se aflau în proces de divorț.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atenție! Urmează detalii șocante ce vă pot afecta emoțional! 

Poliția din Strășeni a fost sesizată, prin intermediul serviciului 112, în jurul orei 16:22, de către un locuitor în vârstă de 43 ani. Acesta a comunicat că soția sa s-a tăiat la gât și este posibil să fie decedată, a comunicat pentru ZUGO ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Deplasându-se la fața locului, grupul de urmărire penală, conducerea Inspectoratului de Poliție local și procurorul de serviciu de la Strășeni au stabilit că, în urma unui conflict între cei doi soți, de 43 și – respectiv – 41 ani, în apropierea domiciliului lor, soțul i-ar fi aplicat soției două lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului, după care ar fi târât-o într-un șopron de lângă poarta gospodăriei.

În urma leziunilor primite, femeia a decedat pe loc. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art. 201 prim, alin. 3, lit. c) Cod penal al RM (Violență în familie soldată cu deces). Bărbatul vinovat în comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 ore, iar alte circumstanțe se stabilesc.

Articole asemănătoare

Back to top button