fbpx

„După votare, la vaccinare”: Peste 10.000 de persoane s-au imunizat în ziua alegerilor anticipate

Peste 10.000 de persoane s-au imunizat în ziua alegerilor parlamentare anticipate. Conform Ministerului Sănătății, este vorba despre administrarea serului în cadrul campaniei „De la votare, la vaccinare”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, toți cetățenii Republicii Moldova au fost îndemnați să se vaccineze împotriva COVID-19 conform adresei de domiciliu, după ce au votat în cadrul alegerilor. În acest context, toate punctele de vaccinare din Republica Moldova au activat duminică, 11 iulie, în intervalul orelor 7:00 – 21:00.

Totodată, au fost desfășurate acțiuni de informare și sensibilizare a populației despre beneficiile vaccinării împotriva COVID-19, fiind distribuite pliante informative, elaborate spoturi video și audio.

Autoritatea îndeamnă în continuare populația să se adreseze la medicul de familie sau la oricare Centru de vaccinare pentru a primi vaccinul împotriva COVID-19, care astăzi este singura soluție pentru a stopa pandemia. Imunizarea protejează de infectare și de forme grave ale bolii.

Până acum, în Republica Moldova au fost administrate 793.281 de doze de vaccin. Cu ambele doze au fost vaccinați 308.439 persoane de pacienți.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button