fbpx

După scurgerea de gaz provocată de o butelie defectă la Botanica, primarul a dispus verificarea tuturor blocurilor din capitală

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a dispus verificarea tuturor blocurilor locative din Chișinău, după cazul înregistrat ieri în sectorul Botanica, unde locatarii unei clădiri cu 14 etaje au fost evacuați din cauza unei scurgeri provocate de o butelie de gaz. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi, la prima oră, am avut o ședință operativă cu responsabilii serviciului Situațiilor Excepționale în legătură cu cazul de ieri seara, unde în apartamentul unui bloc de locuit din sectorul Botanica a fost depistată o butelie de gaz, iar locatarii au fost evacuați. Am cerut maximă responsabilitate și am dispus să fie luate sub control asemenea situații, iar blocurile să fie verificate, pentru a nu avea cazuri tragice similare celui din sectorul Râșcani”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ion Ceban anunță că a dispus sa fie creată o nouă celulă de criză pe lângă Primărie, pentru a reacționa prompt în orice situație de risc.

Articole asemănătoare

Back to top button