fbpx

doc | Transportatorii anunță noi proteste în capitală. Scrisoarea deschisă adresată vicepremierului Spînu

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) anunță un nou protest în capitală, adresându-i o scrisoare deschisă ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), vicepremierului Andrei Spînu. Subiectul scrisorii îl reprezintă majorarea tarifului pentru transportul de pasageri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Transportatorii declară că nu fac față cheltuielilor, în contextul majorării prețurilor carburanților și a pieselor de schimb, acuzând guvernarea că ar proteja anumite „scheme”.

„Acțiunea, în continuare, a acestor scheme va duce la dublarea sau chiar triplarea tarifelor. Iar aplicarea de către MIDR a instrumentelor de care dispune de excludere a acestor scheme, ar putea minimiza o creștere a tarifelor și a asigura ca acesta să nu depășească 080-0,85 lei per km”, este precizat în scrisoare.

În consecință, transportatorii anunță că au decis să continue desfășurarea protestelor. Acestea ar urma să se petreacă în Piața Marii Adunări Naționale, cu participarea a circa 200 de mijloace de transport, iar data urmează să fie stabilită pe parcursul săptămânii viitoare. De asemenea, aceștia anunță că vor sista unele curse parțial.

544942167 Scrisoare Deschis… by ZUGO

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button