fbpx

doc | Schimbări în rețeaua de transport public de pe 1 noiembrie. Rutele care își modifică itinerarele și intervalele de circulație

Primăria municipiului Chişinău informează că în rețeaua de transport public au fost operate anumite modificări. Astfel, două rute de maxi taxi își vor schimba itinerarele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De pe 1 noiembrie, microbuzele de pe ruta nr. 125 va circula în ambele direcții pe str. Grenoble, fiind stabilită stația terminus la Dispeceratul Regie Transport Electric. Totodată, unitățile de transport care se deplasează pe ruta nr. 116 va face returul de pe str. Armenească pe str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseului stabilit.

Totodată, decizia autorităților publice locale prevede cum vor circula unitățile de transport public, inclusiv în orele de vârf. Documentul mai prevede și mențiuni despre intervalul de circulație stabilit adecvat fluxului de călători.

Vedeți în tabelul de mai jos care vor fi intervalele de circulație pentru fiecare rută de troleibuz, autobuz, maxi-taxi, unde sunt amplasate stațiile terminus și pe ce traseu se vor deplasa mijloacele de transport public.

Rutele de transport public din capitală, itinerare și intervale de circulație – 1 noiembrie 2020 by ZUGO on Scribd

Precizăm că, anterior, rutele de troleibuz din capitală puteau fi urmărite prin GPS. Cetățenii, însă, nu mai pot vedea online locația troleibuzelor din Chișinău, deoarece compania care a implementat serviciul l-a suspendat, motivând că Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) nu l-ar fi achitat.

Articole asemănătoare

Back to top button