fbpx

doc | Rezervați-vă timp pentru a ajunge marți la serviciu. Mai multe rute de maxi-taxi nu vor circula prin capitală

Mai multe companii private care operează rute de transport public în capitală nu vor activa mâine. Acestea se alătură protestului transportatorilor.

Așadar, în total nu vor ieși pe linie microbuzele administrate de opt companii. Reprezentanții lor anunță despre faptul că și-ar dori să respecte prevederile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP), însă nu ar avea posibilități financiare.

Doc: Ziarul de Gardă

Amintim că, în pofida faptului că CNESP și-a suspendat decizia potrivit căreia capacitatea de îmbarcare în mijloacele de transport public nu ar trebui să depășească 50% din capacitatea totală, șoferii nu renunță la manifestații. Aceștia afirmă că se află în prima linie de risc, cer să fie vaccinați timp de șapte zile, dar și să fie asigurați gratuit cu materiale de protecție, măști, halate și dezinfectant pentru fiecare unitate de transport.

Amintim că, transportatorii au anunțat despre eventuale manifestații după ce CNESP a decis să limiteze capacitatea de îmbarcare în mijloacele de transport comun și a înăsprit restricțiile. Ulterior, însă, hotărârea a fost suspendată de autorități.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button