fbpx

doc | Natalia Morari a dat în judecată TV8. Pretinde că a scris cererea de retragere sub presiune psihologică și șantaj

Natalia Morari a acționat în judecată Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. Aceasta dorește să fie restabilită în calitate de membră.

Pe 20 septembrie, drept urmare a unei discuții interne, Natalia Morari a semnat o cerere de retragere din Asociație, începând cu data de 30 septembrie. Ulterior, peste o săptămână, pe 27 septembrie, fosta moderatoare s-a răzgândit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie.

„Natalia Morari pretinde că ar fi scris cererea de retragere din Asociație în condiții de presiune psihologică și șantaj. Membrii Asociației MA și conducerea TV8 resping categoric aceste acuzații, pe care le califică drept false și calomnioase. Menționăm că cererea de retragere a fost acceptată de Adunarea Generală Extraordinară a Asociației, în contextul prevederilor Statutului Asociației Media Alternativă, care stabilesc că membrii Asociației au obligația de a se abține de la desfășurarea activităților care sunt contrare valorilor și principiilor de activitate ale asociației, manifestate inclusiv prin declarații publice”, se arată în declarația TV8.

533420692-Declaratie by ZUGO on Scribd

Amintim că începând cu 7 septembrie, Natalia Morari nu mai este președintele Asociației Media Alternativă, nu mai deține funcția de membră a Consiliului de administrare al Asociației, fiindu-i de asemenea retrasă emisiunea de pe grila TV8.

Toate acestea s-au întâmplat după ce fosta moderatoare TV a confirmat că tatăl copilului său este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook jurnalista a scris că ar fi șantajată de SIS cu această informație. Ulterior, câțiva jurnaliști au reacționat la acest subiect. De asemenea, doi prezentatori de la postul de televiziune TV8 și-au anunțat plecarea.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button