fbpx

Reacțiile jurnaliștilor după ce Natalia Morari a declarat că Veaceslav Platon este tatăl copilului său: „Tot ce simt acum este furie”

Câțiva jurnaliști au reacționat după ce Natalia Morari a declarat că Veaceslav Platon este tatăl copilului său. Unii dintre ei au scris că sunt dezamagiți, alții s-au arătat a fi îngrijorați de faptul că presa va pierde din încrederea cetățenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta moderatoare TV8, Diana Guja, spune că „simte o mare furie”.

„Tot ce simt acum este furie. Nu dezamăgire, nu regret, nu tristețe, ci o tare mare furie. Inclusiv furie pentru naivitatea cu care am crezut atunci că poate fi altfel”, a adăugat Guja.

Alina Radu, director Ziarul de Gardă, spune că „încrederea în mass-media independentă se construiește foarte greu și se ruinează ușor”.

„Pe mulți jurnaliști chiar i-a costat sănătatea, siguranța familiei și a copiilor luptând pentru integritatea lor profesională. (…) Acum jurnaliștii integri trebuie să o ia de la capăt, să construiască din nou. Îi va mai crede oare publicul? Mai au puteri de construit?”, a scris Alina Radu.

Și Lorena Bogza, moderatoare ProTv, a venit cu o reacție la acest subiect: „Tristă… Este atat de greu sa construiesti si e atat de usor sa pierzi increderea. Va fi si mai greu sa reconstruim…”

„Eu, totusi, astept un comunicat al organizatiilor de media, pentru ca nu a fost retragere, ci pauza si o potentiala revenire, pentru ca ramane fondator, pentru ca a continuat sa ne aburească cu echidistanță aflându-se în conflict de interese… pentru ca a prestat servicii (traininguri) pentru aceste ONG-uri. Hai, că tre să fim corecți in ograda noastră”, a declarat Vitalie Călugăreanu, jurnalist Deutesche Welle/JurnalTV.

„Natalia a făcut multe pentru presa din Moldova, și eu tare o respect pentru asta (și toți guru din presă nu o dată au spus asta), faptul că acum se amestecă termenii de presă independentă cu o relație care nu e acceptată social din mai multe puncte de vedere, va crea multe polemici, inclusiv legate și de toată presa, dar let them be”, susține directorul Diez, Alexandru Lebedev.

Amintim că Natalia Morari a confirmat că tatăl copilului său este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook jurnalista susține că ar fi șantajată de SIS cu această informație.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button