fbpx

Cu un pas mai aproape de victorie. Simona Halep s-a calificat în faza a doua a turneului US Open 2019

Tenismena Simona Halep, nr. 4 WTA, s-a calificat în faza a doua a turneului US Open 2019, după un meci cu americanca Nicole Gibbs, nr. 135 WTA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

A fost 6-3, 3-6, 6-2 pentru sportiva din România, la capătul a două ore fără zece minute de joc. Eliminată anul trecut încă din primul tur de către Kaia Kanepi, 2-6, 4-6, Simona Halep nu are puncte de apărat la US Open, iar de acum până la finalul anului tot ce i se poate întâmpla nu poate fi decât un plus. În septembrie 2018, Simona Halep a avut probleme cu spatele şi nu a mai putut juca mai mult de patru luni, transmite digisport.ro.

În aceste condiții, Simona Halep poate redeveni lider mondial până la finele anului. Constănțeanca trebuie să-și apere doar 21 de puncte până la încheierea sezonului 2019, potrivit WTA Insider.

US Open este singurul turneu de Grand Slam la care Simona Halep nu a ajuns niciodată în finală. Românca a ajuns până în semifinalele turneului în 2015, fiind învinsă de Flavia Penetta.

Pentru Simona Halep, victoria de marți a fost prima la US Open din 2016, pentru că și în urmă cu doi ani, în 2017, a fost eliminată din primul tur de Maria Sharapova.

Articole asemănătoare

Back to top button