fbpx

Crima de la Edineț, descoperită. Suspectul ar fi fost reținut anterior pentru dublu omor

Ofițerii de investigații, din cadrul Direcției Nr.1 „Crime Grave” a Inspectoratului Național de Investigații, au reținut un suspect în cazul bărbatului care a fost găsit luni, 14 februarie, fără suflare și cu mâinile și picioarele legate la spate, pe malul unui iaz din localitatea Tîrnova, raionul Edineț, scrie Deschide.MD.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate cu victima. Bărbatul a fost reținut ieri-seara, dar la ora actuală acesta nu și-ar recunoaște vinovăția și refuză să facă decalarații. Preliminar s-a stabilit că acesta ar fi omorât victima cu o deosebită cruzime din cauza unui conflict mai vechi.

Potrivit unor oameni din localitate, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, acum câțiva ani suspectul a mai fost reținut de oamenii legii. Acesta fiind suspectat de uciderea a două persoane cadavrele cărora le-a incendiat.

În seara zilei de luni, în jurul orei 20:30, cadavrul unui bărbat de 39 de ani a fost găsit de către tatăl său pe malul unui iaz din localitatea Tîrnova din raionul Edineț.

Tatăl victimei, le-ar fi declarat polițiștilor că dimineață fiul său a dus oile la păscut, dar nu s-a mai întors. Bărbatul s-a dus să-l caute, după ce a văzut că în jurul orei 18:30, dânsul nu s-a mai întors acasă, însă a găsit pe imaș doar turma de ovine pe care le-a întors la stâna familie.

Ulterior acesta a continuat căutările fiului și, din nefericire, la o distanță de aproximativ 4 km de localitate, l-a găsit fără suflare pe malul iazului din Tîrnova, cu multiple semne de moarte violentă în regiunea capului.

Sursele noastre din teritoriu susțin că victima avea picioarele și mâinile legate la spate, iar gura era astupată cu o bandă adezivă. Preliminar s-a stabilit că bărbatul a murit, după ce ar fi fost lovit în regiunea capului de mai multe ori cu un obiect contondent dur.

Articole asemănătoare

Back to top button