fbpx

Copiii nu vor mai îngheța la grădinițele din capitală. Aproape toate instituțiile preșcolare au fost conectate la încălzire

Dintre cele 124 de instituții preșcolare din capitală, 124 au fost conectate la agentul termic. Informația a fost prezentată de șesul interimar al Direcției educație din capitală, Andrei Pavaloi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, una dintre grădinițele care nu a fost conectată la încălzire urmează să fie redeschisă în curând, iar pe parcursul săptămânii în edificiu va fi livrat agentul termic, astfel încât să fie cald atunci când micuții revin în grupe. O altă instituție de educație timpurie are centrală termică proprie și dispune de agent termic fără a fi dependentă de Termoelectrica.

În ceea ce privește școlile, Pavaloi a precizat că acestea vor fi conectate la încălzire joi și vineri. Așadar, când aceștia vor reveni la școală, în instituții va fi deja cald, promit responsabilii de la Primăria Chișinău.

Precizăm că, chiar dacă se discuta posibilitatea prelungirii vacanței elevilor cu o zi, pentru a dezinfecta spațiile din școlile unde pe 1 noiembrie vor fi deschise secții de votare, Ministerul Educație a decis ulterior ca aceștia să facă ore online.

Articole asemănătoare

Back to top button