fbpx

CESP Chișinău a decis! De luni, 22 martie, toți elevii din capitală vor învăța online. Ce se întâmplă cu grădinițele

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Chișinău a decis că, începând de luni, 22 martie, toate școlile și liceele din capitală trec la învățământ la distanță. Așadar, elevii vor învăța online, inclusiv absolvenții claselor a 9-a și a 12-a.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Venim cu recomandare și dorim să facem tot posibilul ca în această perioadă să se desfășoare imunizarea cadrelor didactice. În total sunt 15.000 de cadre didactice din sistemul școlar și preșcolar. Am discutat despre constituirea centrelor de vaccinare”, a comunicat primarul general Ion Ceban.

Ce se întâmplă cu grădinițele

Grădinițele vor continua să activeze în regim obișnuit, iar în caz că vor fi depistate cazuri de infectare, insituțiile de educație timpurie vizate vor fi supuse testării rapide a tuturor membrilor și personalului.

Edilul capitalei a discutat și despre problema transportului din capitală, care este arhiplin, mai ales în timpul orelor de vârf. Ceban a solicitat MAI să supravegheze stațiile de așteptare, iar carabinierii să gestioneze situațiile de aglomerare în transport.

Citește și:

ultima oră | Noi decizii ale CNESP: Centrele comerciale, restaurantele și piețele își schimbă programul

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button