fbpx

ultima oră | Noi decizii ale CNESP: Centrele comerciale, restaurantele și piețele își schimbă programul

Programul piețelor, restaurantelor și centrelor comerciale se schimbă. Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De sâmbătă, piețele vor lucra de la 7:00 până la 15:00, centrele comerciale și magazinele care nu vând produse alimentare se vor închide la 18:00, iar restaurantele nu vor primi clienți după 20:00. De menționat este faptul că localurile pot continua să livreze produse alimentare după ora indicată.

În același timp, în localuri de alimentație publică se interzice organizarea nunților, cumetriilor, aniversărilor și altor tipuri de evenimente. De asemenea, nu vor avea loc conferințe științifice, adunări profesionale, olimpiade, competiții sportive, expoziții, festivaluri, târguri sau alte evenimente comerciale.

Aureliu Ciocoi precizează că în cadrul ședinței s-a discutat și sistarea procesului educațional. Măsura nu a întrunit numărul necesar de voturi, iar deciziile privind acest aspect rămân la discreția autorităților publice locale.

Premierul interimar a punctat că la intrarea în țară rămâne obligatoriu testul negativ la COVID-19. Persoanele care nu îl dețin vor fi obligate să completeze fișe epidemiologice și să se autoizoleze.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button