fbpx

Ceban, despre inspecția financiară la Apă-Canal: „Ne rezervăm dreptul la proteste”

Primarul capitalei, Ion Ceban, se arată deranjat de replica dată de prim-ministra Natalia Gavrilița, potrivit căreia va trimite Inspecția financiară la Apă-Canal Chișinău, după ce Premier Energy a început să facă deonectări de energie electrică în municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Am văzut reacția absolut deplasată, ca și multe alte replici, a doamnei Prim-ministru și a colegilor săi în perioada de guvernare. Nu vreau să fac referință la aceste perle dar din ceea ce văd ne sperie în continuare cu procuratura, inspecții financiare, CNA și tot ce au în subordine”, a scris Ion Ceban pe rețelele de socializare.

De asemenea, acesta a invocat ideea cum că cetățenii se confruntă cu o criză energetică și o criză de gaze naturale fără precedent.

„„Vremurile bune” vor trece și organele de drept vor da aprecieri acestor acțiuni. De ce noi plătim de 7 ori, de 3 ori, de 2 ori la servicii decât țara unde este război și alte state”, a mai scris Ceban.

Totodată, primarul a scris că actuala guvernare va răspunde pentru incompetență și gravele abateri de la legislație.

„Oamenii răbda până când cred că se poate de răbdat. Ne rezervăm dreptul la proteste și alte căi legale de contestare a prostiei și incompetenței PAS”, a conchis primarul.

Amintim că ÎCS „Premier Energyˮ SRL informează că din cauza datoriei în creștere, neachitată de întreprinderea S.A. „Apă-Canal Chișinău”, începând cu data de 26 ianuarie, curent, vor fi operate noi deconectări la mai multe locuri de consum, inclusiv cele în care își are sediul administrativ furnizorul de apă.

Articole asemănătoare

Back to top button