fbpx

Ceban dă asigurări că echipa de manageri ai Primăriei capitalei va fi mult mai tânără în următorii 4 ani

Edilul-șef al capitalei, Ion Ceban, spune că își dorește o Primărie transparentă și mai aproape de oameni, iar unul dintre obiectivele sale este crearea unei echipe noi de manageri tineri, cu abordări actuale, orientați spre aplicarea tehnologiilor în procesele de administrare a orașului. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței municipale a consiliilor locale de tineret.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunteți activi și nu sunteți indiferenți, vreți să cunoașteți și vă implicați – astea sunt calități de leaderi”, a spus primarul, îndemnându-i pe tineri să se implice activ în viața comunității și să fie echilibrați și înțelepți. „Vă asigur ca peste patru ani echipa de manageri, care conduce structurile Primăriei, va fi mult mai tânăra”, a mai adăugat Ion Ceban.

De asemenea, edilul menționează că, după perioada scurtă de activitate, și-a dat seama că unii angajați ai Primăriei comunică mai puțin, din acest motiv eficiența este mai mică, iar rezultatele mai puține.

„Trebuie să devenim mult mai transparenți, să comunicăm între noi și cu cetățenii. Iată de ce am propus schimbarea sediului Primăriei într-un loc nou și deschis, începând chiar de anul viitor. Ne vom muta într-un open-space, să lucrăm cu toții cot la cot, cu camere de luat vederi, să vadă locuitorii capitalei cu ce ne ocupăm. De asemenea, vreau ca Primăria să devină digitalizată în cel mai scurt timp”, se arată într-o postare a lui Ion Ceban pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button