fbpx

Ceban a dat fuga la Curtea de Apel. Primarul capitalei a depus cererea prin care dă în judecată Guvernul

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a fost luni, 31 ianuarie, la Curtea de Apel Chișinău, cu scopul de a depune cererea prin care dă în judecată Guvernul și Comisia Situații Excepționale (CSE), care au aprobat majorarea „ilegală” retroactivă a tarifului la gaz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Am venit aici să depunem acea cerere prealabilă și să chemăm în instanță de judecată Guvernul cu deciziile lor proaste de tot, urâte și catastrofale pentru fiecare locuitor al țării”, a declarat edilul capitalei.

Amintim că tot luni, Ceban și-a arătat nemulțumirea, considerând ilegală decizia privind achitarea retroactivă a tarifului la gazele naturale. Mai mult, primarul se revoltă că din această cauză, municipalitatea va trebui să achite suplimentar peste 300 de milioane de lei.

„Din cauza prostiei guvernanților, plătim peste 300 de milioane de lei suplimentar. Bani din care primăria ar fi procurat încă 110 autobuze noi, ar fi reparat capital trei străzi similare străzii Albișoara, ar fi reparat și redeschis toate școlile închise anterior de Maia Sandu”, a precizat Ceban în cadrul ședinței Primăriei.

 

Articole asemănătoare

Back to top button