fbpx

Bolea sfidează măsurile epidemiologice în Parlament. Reacția socialistului după ce a fost rugat să poarte masca de protecție

Ședința de joi a Parlamentului a început cu trecerea în revistă a numărului de parlamentari imunizați. Înainte de a numi cifra, însă, Igor Grosu l-a rugat pe socialistul Vasile Bolea să poarte masca de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parlamentarul, însă, pare să fi declarat (cu microfonul deconectat) că este vaccinat. Cel puțin așa a punctat Grosu, repetând îndemnul de a purta masca de protecție.

Chiar și așa, Bolea nu s-a conformat măsurii. El a ignorat rugămintea și a continuat să se afle în sală fără a-și acoperi gura și nasul.

Ulterior, președintele Legislativului a anunțat că un deputat PAS a prezentat un document COVID-19, iar patru nu sunt imunizați. Dintre socialiști și comuniști, 12 nu sunt imunizați, iar dintre cei șase membri ai fracțiunii ȘOR – doi nu s-au vaccinat. Numele lor, însă, nu a fost pronunțat, motivul fiind protecția datelor care au caracter personal.

Ulterior, mai în glumă, mai în serios, Igor Grosu a spus că va urma ore specializate și a dat de înțeles că va imuniza el parlamentarii. „Am să iau eu niște cursuri cum se fac injecțiile și aici am să vă… Exact. La tribuna centrală”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button