fbpx

Bărbatul ucis de căderea unei crengi peste un cort este regizorul Arcadie Spoială

Bărbatul care a murit în urma prăbușirii unei crengi de copac peste cortul în care se afla este cunoscutul regizor Arcadie Spoială. Tragedia a avut loc marți seară, 11 iunie, în zona localității Harmațca din stânga Nistrului, acolo unde acesta a campat împreună cu familia sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decesul lui Arcadie Spioală a fost confirmat de persoane din anturajul său.

Potrivit mai multor imagini plasate pe rețelele de socializare, regizorul se afla la fața locului împreună cu familia, dar și câțiva colegi de muncă. Acolo s-ar fi aflat și interpretul Ionel Istrati.

Arcadie Spoială avea 36 de ani și era cofondator al companiei de producție „Spoiala Brothers”.

Amintim că în acestă dimineață a devenit cunoscut faptul că pe malul Nistrului o creangă a căzut peste un cort, strivindu-l mortal pe un bărbat de 36 de ani. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 22, în satul Harmațca, unde se aflau la camping mai multe familii. În timpul ploii torențiale, creanga a căzut peste cortul în care se aflau bărbatul. Familia bărbatului, inclusiv soția și copiii săi, au reușit să iasă din cort la timp. După incident, ceilalți oameni aflați la camping au apelat serviciile de urgență. Bărbatul rănit a decedat pe drum, din cauza traumatismelor grave, înainte de a ajunge la spital.

Articole asemănătoare

Back to top button