fbpx

Avia Invest: decizia Curții de Apel privind rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chișinău este ilegală

Avia Invest consideră că decizia Curții de Apel Chisinau din 23 noiembrie privind rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chișinău este ilegală și va fi atacată necondiționat la Curtea Supremă de Justiție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe rețelele de socializare, compania Avia Invest a declarat că motivul rezilierii contractului, presupusa neprezentare a unei garanții privind buna execuției a contractului, este nejustificat: „este absolut absurd și chiar ciudat”.

Mai mult, Avia Invest indică „că decizia arbitrajului de la Stockholm privind presupusa lipsă de investiții este o fantezie”, iar reziliera contractului presupune restituirea investițiilor generate de companie, care se ridică la suma de 90 de milionae de euro.

Autoritățile moldovenești trebuie să înțeleagă clar și să cunoască consecințele deciziei ilegale a Curții de Apel Chișinău din 23 noiembrie 2022 – restituirea necondiționată a tuturor investițiilor”, se mai arată în comunicatul emis de companie.

Amintim că la data de 23 noiembrie Curtea de Apel Chișinău a luat decizia ca Aeroportul Internațional Chișinău să revină în proprietatea statului.

Articole asemănătoare

Back to top button