fbpx

Curtea de Apel: Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului

Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chișinău la 23 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată de către ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Aeroportul Internațional Chișinău revine înapoi în proprietatea Statului – decizia Curții de Apel Chișinău luată cu puțin timp în urmă. Definitivă și executorie! Felicitări poporului Republicii Moldova. Este meritul vostru”, a scris ministrul.
Amintim că Aeroportul Internațional Chișinău a fost dat în concesiune acum șase ani companiei AVIA-Invest pentru 49 de ani, perioadă în care urmează să fie investite peste 244 de milioane de euro. În urmă cu puțin timp, designul conceput pentru Business Lounge-ul Aeroportului a luat premiul mare – „Big See Tourism Award” – la festivalul Creative Tourism din Slovenia. De asemenea, premiile caștigate în ultimii ani, dar și mențiunile la cele mai prestigioase concursuri din domeniul aviației mondiale și turismului, plasează aeroportul din Chișinău în topul celor mai competitive din regiune.

Articole asemănătoare

Back to top button