fbpx

Avea un pachet de marijuana în buzunar și ar fi comis o crimă. Un tânăr din Moldova, reținut la vamă

Polițiștii de frontieră au reținut un locuitor al satului Mirești, raionul Hîncești. În timpul controlului suplimentar, asupra tânărului a fost depistată marijuana.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, astăzi, 26 noiembrie, pe direcția de intrare în țară s-a apropiat un mijloc de transport ce efectua cursa Italia – Moldova. Printre călători se afla un conațional în vârstă de 27 de ani. În timpul verificărilor, în baza de date a apărut cu consemn nominal, emis de către Inspectoratul de Poliție Rîșcani, municipiul Chișinău, pentru comiterea unei ilegalități.

După ce l-au supus unor verificări suplimentare, responsabilii au depistat într-o cusătură interioară a pantalonilor un pachețel cu o substanță brună cu miros specific de marijuana. Audiat, acesta s-a eschivat să comunice detalii referitoare la originea și posesia pachetului.

Polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de constatare și audiere a incidentului, iar substanța găsită a fost transmisă către specialiștii din laborator. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o amendă penală. La fel, pentru fapta anterioară acesta ar putea fi sancționat de către instituția competentă.

Articole asemănătoare

Back to top button