fbpx

audio, doc | Noi detalii în cazul tinerei care spune că s-a ales cu un dosar penal după ce ar fi fost hărţuită de fostul iubit. Ce spun persoanele care au cunoscut cuplul?

Săptămâna trecută, o tânără a publicat pe reţelele de socializarea un filmuleţ în care spune că ar fi fost hărţuită de fostul iubit, iar după ce a cerut ordonanţă de protecţie, i s-a deschis un dosar penal. După publicarea articolului, ZUGO a primit și alte informaţii de la persoanele care au cunoscut cuplul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lor, au existat situaţii când şi tânără ar fi agresat bărbatul. Totodată, ei mai spun că dosarul penal pe numele activistei a fost deschis după ce aceasta i-ar fi spart capul fostului partener cu o sticlă de la bere. La fel, aceștia au publicat și o discuție a celor doi. Din înregistrare se înțelege că tânăra îi cere băiatului să se vadă pentru a depăși situația, iar acesta îi reproșează că mai întâi spune că se ascunde de el, iar apoi vrea să se întâlnească.

Pe de altă parte, tânăra a scris astăzi pe pagina sa de Facebook că în această dimineață sectoristul a venit pentru a-i înmâna citația, dar nu era acasă. Așadar, mama ei a contactat avocatul, iar juristul a spus că e necesar să întocmească un proces verbal. Deoarece nu avea formularul corespunzător, polițistul ar fi plecat cu tot cu citație, dar femeia a reușit să o fotografieze.

În același timp, ZUGO precizează că a consultat portalul instanțelor naționale de judecată și a găsit deciziile emise pe 28 martie și 9 aprilie, potrivit cărora tinerei i-a fost refuzată acordarea ordonanței de protecție. În documente se specifică că prin intermediul probelor administrate nu a fost demonstrată violența fizică, psihică sau de alt gen, iar refuzul este motivat de faptul că nu mai locuiește în concubinaj cu presupusul agresor.

Articole asemănătoare

Back to top button