fbpx

Au vândut tot ce aveau pentru a trăi într-o rulotă. Povestea tinerilor care și-au mutat viața pe patru roți  

Doi tineri, cu poftă de aventură, au dezvăluit cum au transformat o dubă în casa lor de vis pe roți. Ermir Saiti (Milli), în vârstă de 26 de ani, fost manager de restaurant și Mandy Pelletier, în vârstă de 27 de ani, de meserie dietetician, au luat decizia de a-și schimba stilul de viață în vara anului 2019, după ce au rămas dezamăgiti de viață lor agitată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Perechea a început să-și planifice noul viitor, trăind viața pe drum, iar în ianuarie 2020 au cumpărat un RAM ProMaster 2500 de ocazie pentru suma de 26.000 de dolari, pe care l-au numit Seymour, scrie digilife.tv.

Apoi au petrecut șase luni și 10.000 de dolari pentru a-l transforma într-o casă boemă potrivită noului lor stil de viaţă.

EXCLUSIVE: Couple Sell Their Possessions, Quit Their Jobs And Convert Van With Just ÂŁ26,000 Complete With Roof Deck And Despite Having NO BUILDING EXPERIENCE

„Ne-am întâlnit în 2017 în Tallahassee, Florida, unde mergeam la școală. Mili era managerul unui restaurant italian și eu eram cel mai frecvent client al său. După ce am lucrat câțiva ani, a devenit clar că viața noastră se învârtea în jurul locurilor noastre de muncă”, a declarat Mandy pentru Jam Press.

Mili lucra șase zile pe săptămână la restaurant, inclusiv nopțile, și m-am trezit depăşită de slujba mea actuală. Amândoi ne doream aventură și posibilitatea de a fi tot timpul în aer liber, de face drumeții și călătorii. Așteptam cu nerăbdare excursiile noastre din fiecare an, dar am vrut mai multe”, a mai adăugat bărbatul.

Astfel, cei doi au vândut tot ce dețineau – mobilă, mașină, motocicletă și alte bunuri, și au început noul lor proiect, deşi nu aveau pic de experienţă în astfel de transformări.

EXCLUSIVE: Couple Sell Their Possessions, Quit Their Jobs And Convert Van With Just ÂŁ26,000 Complete With Roof Deck And Despite Having NO BUILDING EXPERIENCE

Articole asemănătoare

Back to top button