fbpx

Au fost aleși trei noi membri în Consiliul de Supraveghere al Teleradio-Moldova. Doi dintre aceștia l-au susținut pe Dodon la prezidențiale

Consiliul Audiovizualului (CA) a ales vineri, 29 ianuarie, trei membri noi în Consiliul de Supraveghere (CS) al IP Compania „Teleradio-Moldova”. Este vorba despre academicianul Victor Borşevici şi activistul civic Dumitru Roibu, pentru care au votat, în unanimitate, cei nouă membri ai CA, şi Alexandru Verşinin, pentru care şi-au dat votul şapte membri ai CA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit trm.md, la concursul pentru ocuparea celor trei funcţii vacante de membru al CS au participat cinci candidaţi.

Nu au întrunit numărul necesar de voturi alţi doi candidaţi înscrişi la concurs: Nae-Simion Pleşca, pentru care nu a votat niciun membru al Consiliului Audiovizualului, şi Nicolae Scorpan, care a acumulat două voturi.

Potrivit decizie CA, cei trei candidaţi au fost desemnaţi pentru un mandat de şase ani. CA a remis decizia pentru executare Consiliului de Supraveghere al IP Compania „Teleradio-Moldova”.

ZUGO precizează că Victor Borşevici şi Dumitru Roibu și-au declarat susținerea, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2020, pentru candidatul Igor Dodon. Ambii au apărut, în acest scop, în fața presei, vociferându-și argumentele în favoarea fostului șef de stat. Roibu chiar a lansat acuzații la adresa candidatei Maia Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button