fbpx

Atacul cu verde de briliant. Încă un membru PACE este recunoscut bănuit, iar altul s-a îmbolnăvit subit

Procuratura Generală vine cu noi detalii despre investigarea cazului în care vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost stropit cu verde de briliant de către membrii partidului PACE.

Citește și: video | Cavcaliuc susține că dosarul privind stropirea cu verde de briliant ar fi comandat. Reacția deputatei vizate

După ce miercuri Procuratura raionului Sângerei l-a reținut pe președintele organizației teritoriale a formațiunii, care ar fi stropit victima cu soluție, astăzi procurorii l-au recunoscut și audiat în calitate de bănuit pe un alt membru PACE. Alți doi colegi ai acestora, care au fost citați pentru azi la Procuratură pe acest caz, nu s-au prezentat, unul îmbolnăvindu-se subit și fiind internat în spital.

Astăzi, președintele organizației teritoriale Sângerei a formațiunii politice PACE a fost pus sub învinuire, iar procurorii au depus demers de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Porivit Procuraturii, incidentul este cercetat penal de Procuratura raionului Sângerei sub aspectul comiterii „huliganismului de două sau mai multe persoane” și „chemării la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi. Potrivit medicilor, în prezent, starea acestuia este stabilă.

Vezi și: video | Răzbunare pentru incidentul de la Sîngerei. Sigla partidului lui Cavcaliuc, vandalizată în direct: „Personal îți vin de hac”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button