fbpx

video | Vicepreședintele raionului Sîngerei, stropit cu verde de briliant de membrii partidului lui Cavcaliuc. Motivul acțiunii și reacțiile care au urmat

Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului Sîngerei și membru al Platformei DA, a fost stropit cu verde de briliant de cei din PACE, partid condus de Gheorghe Cavcaliuc. Potrivit loc, acțiunea a avut loc după ce funcționarul s-ar fi imunizat înaintea rândului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginile publicat de membrii formațiunii se vedem cum, în timpul unei discuții, o persoană care ține soluția în buzunar se apropie de Tutunaru și o toarnă deasupra capului acestuia. La fața locului au intervenit oamenii legii.

„Acționăm în numele poporului. În numele legii”, se aude cum spun membrii PACE în secvența video publicată. Pe de altă parte, Tutunaru ripostează și cere să nu fie filmat.

După ce s-a produs incidentul, deputata Arina Spătaru a punctat că evenimentul este condamnabil. Potrivit ei, colegul său de partid a ajuns la spital și riscă să își piardă vederea. „Și-au permis „justiție a la Cavcaliuc” chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu”, a scris oficiala pe pagina sa de Facebook.

Alt deputat din Platforma DA, Vasile Năstase, a explicat în studioul TV8 că vicepreședintele raionului Sîngerei s-a vaccinat cu ultima doză rămasă, după ce „au fost imunizați toți medicii din raion”.

„Aceste persoane trebuie să răspundă conform legii. Sper că organele de ordine o să-și facă treaba”, a menționat și parlamentarul Liviu Vovc.

Reprezentanții Platformei DA amenință PACE cu judecata. Drept replică, Gheorghe Cavcaliuc spune că formațiunea sa este gata de proces și că asemenea acțiuni ar putea urma.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button