fbpx

video | Cavcaliuc susține că dosarul privind stropirea cu verde de briliant ar fi comandat. Reacția deputatei vizate

Partidul fondat de Gheorghe Cavcaliuc raportează în cadrul unei conferințe de presă vânzarea vaccinurilor și instrumentare dosarelor la comandă. În cadrul unei conferințe de presă au fost prezentate și presupuse probe în acest sens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 16:15) Deputata Arina Spătaru a reacționat la acuzații, numindu-l pe politician „paceFascIST”.

„Tot ce a ascuns subconștientul său, în perioada 2014-2019, ani de slujbă în favoarea grupărilor criminale din R. Moldova, a ieșit astăzi la suprafață. Și aici nu este vorba doar despre modul de viață amoral. Ci și despre: – Dosare la comandă; – Relații din tinerețe și de familie cu procurorii; – Deținuți politici; – Trafic de influență – Exces de putere; – Percheziții; – Telefoane ascultate; – Gaze lacrimogene; – Abuz de putere; – etc”, a scris reprezentanta Platformei DA pe Facebook.

Ea spune că nu cunoaște cine este procurorul din Sîngerei, iar demersul său oficial către procurorul general, făcut miercurii dimineață, este unicul instrument prin care a comunicat cu Procuratura în vederea elucidării tuturor faptelor care au dus la traumele colegului său, Tudor Tutunaru.

Știrea inițială:

Cavcaliuc afirmă că dosarul în privința colegilor săi, care l-au stropit pe vicepreședintele raionului Sîngerei cu verde de briliant marți. Acesta consideră că fapta nu întrunește decât contravenție.

În același timp, el a cerut să fie cercetată penal Arina Spătaru pentru abuz de serviciu. El face referire la o postare a deputatei pe rețelele de socializare. Acesta mai afirmă că parlamentara se cunoaște cu unul dintre procurorii care se ocupă de caz, iar aceasta ar fi influențat mersul investigației.

Acesta a prezentat și o pretinsă înregistrare audio, declarând că discuția ar fi avut loc cu reprezentanții Procuraturii. Parlamentara, Platforma DA și Procuratura nu au comentat deocamdată acuzațiile.

De asemenea, s-a prezentat și o înregistrare video în care s-ar telefona persoane care s-ar fi vaccinat cu Pfizer în afara rândului și care ar confirma acest lucrul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button