fbpx

Ar fi vrut să ajute un șofer, prins în stare de ebrietate la volan, să scape de pedeapsă: Un bărbat, reținut de oamenii legii pentru trafic de influență

I-ar fi promis unui tânăr că-l poate ajuta să scape de un dosar pornit pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, dar a ajuns pe mâinile oamenilor legii. Este vorba despre un bărbat din Sângerei, care a fost reținut pentru trafic de influență.

Bărbatul este bănuit că ar fi pretins mită de la un tânăr pentru a-l ajuta să scape de un dosar, pornit de polițiști, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Potrivit denunțului, bănuitul ar fi susținut că poate influența responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți să închidă dosarul, deschis pe numele denunțătorului.

Totodată, bănuitul ar fi declarat că îi poate determina pe oamenii legii să-i elibereze automobilul, plasat la parcarea forțată.

Pentru serviciile sale, el ar fi pretins 400 de euro.

Reținerea a avut loc în momentul primirii banilor în incinta Primăriei din satul Heciul Nou, raionul Sângerei. Bănuitul a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Pe numele lui a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la șase ani de închisoare sau amendă penală.

Menționăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button