fbpx

Ar fi violat o tânără de 18 ani, în plină zi, într-o fâșie forestieră. Suspectul a stat anterior 10 ani închis pentru acțiuni similare

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi violat o tânără de 18 ani, în plină zi, într-o fâșie forestieră din sectorul Botanica al capitalei. Contactată de ZUGO, ofițera de presă, Svetlana Scripnic, ne-a relatat că individul nu este la prima abatere de acest gen. El a stat anterior 10 ani după gratii pentru acțiuni similare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a fost înregistrat pe 17 aprilie curent. Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de deschide.md, totul s-a întâmplat pe o potecă dintr-o fâșie forestieră ce face legătura dintre cartierul din proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău și orășelul Codru.

Fata se ducea să se întâlnească cu iubitul său, iar tipul a urmărit-o și a tras-o în pădure unde a violat-o, iar ulterior a dat bir cu fugiții. După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra i-a spus iubitului său despre clipele de coșmar prin care a trecut, iar acesta a alertat poliția.

În baza descrierei făcute de către victimă, oamenii legii au făcut potretul robot al indivdului, iar luni, 25 iulie, angajații Direcției de Poliției a mun.Chișinău, după o săptămână de căutări, au reușit să-l încătușeze pe suspect.

Totodată, conform sursei citate, de când a ieșit din instituția de detenție, mai multe femei au sesizat IP Botanica despre faptul că, în aceeași regiune unde a fost violată tânăra, individul le ajungea din urmă, le apuca de mâini și începea să se masturbeze.

Articole asemănătoare

Back to top button