fbpx

Ar fi invitat-o să înnopteze, însă cu intenții imorale: Patru bărbați suspectați de comiterea unui viol, reținuți de poliție

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 și 40 de ani au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comiterea unui viol. Bănuiții, domiciliați într-o suburbie a capitalei ar fi întreținut mai multe rapoarte sexuale cu o femeie de 30 de ani, împotriva voinței acesteia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au fost alertați ciar de către victimă, în noaptea de 1 septembrie. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, care a aflat de la femeie că a fost violată de patru persoane necunoscute ei, la domiciliul unuia din indivizi.

Făptașii profitând de faptul că victima la acel moment nu avea unde înnopta, au chemat-o în ospeție la unul dintre suspecți, unde în perioada 30 august – 1 septembrie, prin constrângere fizică și psihică, au întreținut cu victima mai multe rapoarte sexuale, contrar voinței acesteia.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de forțele de ordine, indivizii au fost localizați și reținuți la domiciliul unuia din suspecți, aceștia fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Femeia a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare.

Se pare că făptașii nu sunt la prima abatere de la lege, aceștia fiind judecați anterior pentru furt.

Totodată, la domiciliul unuia dintre suspecți au fost despistate mai multe plante de marijuană, care au fost ridicate și îndreptate la CTC și EJ pentru expertizare.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați, potrivit Codului Penal, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 12 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button