fbpx

Ar fi comandat omorul amantei fostului soț contra sumei de cinci mii de euro: O femeie din Bălți, plasată în arest

Ar fi comandat omorul amantei fostului soț contra sumei de cinci mii de euro, însă planurile i-au fost date peste cap de oamenii legii. Este vorba despre o femeie de afaceri din Bălți, care, în cele din urmă, a fost plasată în arest. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro.

Bărbatul a colaborat, din start, cu ofițerii  de investigații, care au documentat faptele infracționale.

În scopul acumulării probelor, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Prin urmare, procurorii  au reținut în flagrant învinuita, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață. Detenția pe viață fiind neaplicabilă în cazul femeilor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button