fbpx

Ar fi cerut 200 de lei pentru un gram. Doi indivizi, prinși în timp ce vindeau droguri unor militari din Armata Națională

Doi bărbați de 32 și 41 de ani, originari din raionul Cahul, au fost reținuți în flagrant în timp ce vindeau droguri. Conform Poliției, cumpărătorii s-au dovedit a fi doi militari ai Armatei Naționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuiții au fost documentați pe parcursul a două luni, perioadă în care s-au efectuat achiziții de control și s-a acumulat probatoriul necesar pentru înaintarea învinuirii. De asemenea, oamenii legii au stabilit că suspecții ar fi cultiva plante de cânepă, apoi ar fi comercializat muguri de canabis și a marijuanei.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele suspecților, ofițerii au depistat peste două kilograme de marijuană, bani care se presupune că ar proveni din realizarea drogurilor, cântare la scara mică, precum și dispozitive destinate consumului de substanțe narcotice.

Drogurile ar fi fost vândute la prețuri cuprinse între 150 și 200 de lei pentru un gram. Astfel, dacă membrii grupării infracționale își realizau scopul, ei ar fi obținut circa 400.000 de lei din vânzarea întregii cantități de droguri aflate în posesie.

În cazul în care le vor fi demonstrate faptele, cei doi bărbați suspectați de comercializarea drogurilor riscă până la 15 ani de pușcărie. În același timp, militarii sunt cercetați penal pentru păstrarea substanțelor narcotice, la ei fiind depistate câteva zeci de grame.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button