fbpx

doc | Alertele de călătorie, actualizate: Statele în care moldovenii pot merge fără a sta în carantină

Alertele de călătorie au fost actualizate. Potrivit Ministerului de Externe (MAEIE), din numărul celor 59 de state incluse în tabel, 26 de țări au introdus modificări de conținut. Printre aceste se regăsesc: Germania, Ucraina, Muntenegru, Belarus, Elveția, Cehia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Bulgaria, Slovacia și Regatul Țărilor de Jos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Având în vedere perioada estivală și planificarea concediilor, recomandăm organizarea din timp a călătoriei, cu informarea în prealabil, corect și cuprinzător cu privire la condițiile de intrare în țara de destinație, precum și după caz cu privire la condițiile de tranzit”, îndeamnă autoritățile.

Lista integrală a alertelor de călătorie, mai jos:

alerte_de_calatorie_18.06.2021 by ZUGO on Scribd

Datele din tabel pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice fiind publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19” pe site-ul oficial al MAEIE.

Articole asemănătoare

Back to top button